Rock News

Avenged Sevenfold aproape au terminat noul album

Solistul M. Shadows ne anunță că discul este gata în proporție de 70%, însă restul nu poate fi înregistrat în condițiile actuale.

Formația americană Avenged Sevenfold aproape a terminat munca la noul album de studio, ne atrage atenția Alternative Press. Solistul M. Shadows a anunțat, într-un interviu acordat pentru postul de radio 93X din Minnesota și preluat de publicația online menționată că aproximativ 70% din material este gata.

„Lucrăm la chestii. Avem vreo 70% din album gata,” a mărturisit el. „Avem câteva lucruri pe care nu le putem termina acum din cauza COVID-ului – muzicieni care cântă la instrumente cu coarde etc. Știm că Andy nu vrea să călătorească sau managementul lui nu vrea să îl lase să călătorească din cauza COVID-ului,” spune el referitor la Andy Wallace. „Așa că se întâmplă multe lucruri”.

Muzicianul a repetat și în acest interviu că trupa sa nu vede sensul în lansarea unui disc dacă acesta nu poate fi promovat prin intermediul spectacolelor live. Artistul a declarat într-un interviu despre care ți-am scris aici că lumea ar uita despre disc dacă acesta nu ar putea fi promovat imediat. „Realitatea este – și nimeni nu vrea să audă asta – în ziua de azi, să faci rock’n’roll durează prea mult: știi, o să fie un album al cărui creație durează trei ani. Și dacă lansăm materialul ăla, apoi suntem în carantină încă un an, indiferent cât de tare refuză oamenii să creadă asta, nu le va păsa de un album care a apărut cu un an în urmă atunci când va veni momentul să plecăm în turneu. Așa că dacă ne va lua doi sau trei ani pentru a scrie un disc, nu îl vom lansa în cazul în care nu putem să îl promovăm live,” a explicat Shadows.