Rock News

David Coverdale: reeditarea albumului "Coverdale/ Page" va include cel mai probabil probabil muzică nouă

David Coverdale a oferit o actualizare a relansării propuse de el pentru a 30-a aniversare a colaborării sale cu Jimmy Page. Albumul "Coverdale/ Page" a fost înregistrat în mai multe studiouri de pe ambele maluri ale Atlanticului în iarna 1991-92, înainte de a fi lansat în martie 1993.

Întrebat în timpul unei apariții la „Trunk Nation With Eddie Trunk”, de la SiriusXM, dacă s-au înregistrat progrese în ceea ce privește o posibilă reeditare a LP-ului, David a confirmat ca au existat si ca in acest moment a obtinut drepturile de autor pentru acel album. Acest lucru inseamna ca reeditarea se va intampla, iar primul sau telefon a fost catre Jimmy Page, aflat in carantina, in casa de tara din Anglia.

"Am câteva idei. Vreau să văd dacă putem scrie prin FaceTime sau Zoom. Am câteva idei care cred că ar fi bune dacă ne-am putea întoarce în studio și să planificăm set-ul foarte mare, luxos și complet [pentru] cea de-a 30-a aniversare din 2023".

În ceea ce privește ce material suplimentar s-ar putea să apară pe setul extins „Coverdale/Page”, Coverdale a spus: „Avem patru piese inedite, care trebuie doar mixate. Dar odata ce am reluat legaturile, m-am distrat acasa, scriind. Și am două idei din care ar putea face piese foarte distractive - doar să i le dau și sa-i spun „vezi ce poți face cu astea. In acelasi mod in care am facut-o inainte - am scris împreună muzică foarte puternică".

Foto: blabbermouth.