Rock News

Chris Adler mărturisește că proiectul Lamb of God devenise „toxic” pentru el

Muzicianul povestește în cadrul emisiunii „The MetalSucks Quarantinecast” de ce a părăsit Lamb of God și cum s-a alăturat proiectului Firstborne.

Toboșarul Chris Adler a decis să facă o schimbare majoră acum trei ani – artistul s-a despărțit de proiectul Lamb of God după cincisprezece ani. Zilele trecute, muzicianul a mărturisit în cadrul emisiunii „The MetalSucks Quarantinecast” (via Metal Sucks) că LoG  devenise o experiență toxică pentru el. Artistul a apărut în emisiune alături de chitaristul Myrone, cei doi fiind colegi în Firstborne.

Adler spune că atunci când l-a cunoscut pe Myrone și a fost deschis subiectul unei colaborări, chitaristul a impus o condiție – că trebuie să fie distractiv. „La momentul respectiv nu am înțeles atât de bine pe cât înțeleg acum,” declară Chris.

Toboșarul povestește, de asemenea, că a descoperit muzica lui Myrone cu puțin timp înainte de a renunța la poziția din Lamb of God. „Nu părăsesc (LoG) pe motiv că nu vreau să fac muzică,” erau gândurile lui la momentul respectiv, „și nu părăsesc trupa din cauză că nu vreau să cânt genul de muzică interpretat de Lamb of God. Părăsesc proiectul din cauză că… este toxic. Peste tot. Totul. Și trebuie să fiu un tată mai bun, un soț mai bun, o persoană mai bună decât mă trage proiectul ăsta să fiu,” spune Adler.

Diferența dintre Lamb of God și Firstborne este clară în mintea muzicianului – el își amintește că și noii colegi (mai ales basistul James LoMenzo) aveau dubii legat de tranziție, James menționând chiar faptul că fanii lui Adler nu vor aprecia Firstborne. „Nu fac asta pentru un concurs de popularitate,” spune Adler. „Vreau să mă distrez mereu făcând asta”.

Săptămâna trecută, Firstborne au revenit cu single-ul „Mourning Star”. După cum te-am obișnuit, acesta poate fi ascultat mai jos.

Foto: Instagram, Chris Adler, David Allen