Rock News

Paul Stanley’s Soul Station: Piesa „I, Oh I” a fost retrasă de pe YouTube

Albumul de pe care a fost extrasă melodia, „Now and Then”, va apărea pe piață luna viitoare.

Paul Stanley face tot posibilul să păstreze entuziasmul fanilor pentru proiectul său muzical lansat în 2015, Soul Sister, iar ultima sa idee a fost lansarea unui single inedit. Conform Ultimate Classic Rock, muzicianul a revenit cu cel de-al treilea single extras de pe albumul „Now and Then”, I, Oh I”. Din motive necunoscute nouă, melodia a fost, însă, retrasă de pe YouTube. Astfel, nu putem decât să ne bucurăm (cf. Rock Cellar Magazine) de melodiile lansate înainte – „Could It Be I'm Falling In Love” și „O-O-H Child”.

„Now and Then” va apărea pe piață în mai puțin de o lună, la data de 19 martie. Tot UCR , dar și Blabbermouth ne-au atras atenția într-un alt articol că despre disc a fost deja filmat și un scurt documentar (din studio) pe care îl poți urmări în numai opt minute.

Paul Stanley’s Soul Station este un proiect nou al legendarului solist KISS, Paul Stanley. Pentru a onora influențele solo ale tinereții sale, Staley a apelat la un set de muzicieni experimentați pentru a înregistra versiuni unice ale unor piese clasice Motown, dar și cinci melodii originale,” este explicația din descrierea documentarului.

Iată și lista de melodii a discului „Now and Then” (via UCR):

  1. „Could It Be I'm Falling In Love”
  2. „I Do”
  3. „I, Oh I”
  4. „Ooo Baby Baby”
  5. „O-O-H Child”
  6. „Save Me (From You)”
  7. „Just My Imagination (Running Away With Me)”
  8. „Whenever You're Ready (I'm Here)”
  9. „The Tracks of My Tears”
  10. „Let's Stay Together”
  11. „La-La – Means I Love You”
  12. „Lorelei”
  13. „You Are Everything”
  14. „Baby I Need Your Loving”

Foto: Instagram, Paul Stanley

Foto 2: Screenshot de pe Brave Words