Rock News

Angus Young îl laudă pe Axl Rose pentru ajutorul pentru AC/DC

Angus Young a spus încă o dată că posibilitatea ca AC / DC să continue cu solistul Axl Rose după finalizarea turneului „Rock Or Bust” al formației nu a fost niciodată o variantă.

AC/DC a amânat ultimele 10 date ale turneului sau nord-american din primăvara anului 2016, după ce lui Brian Johnson i s-a recomandat să nu mai cânte pentru ca altfel risca pierderea totală a auzului. Trupa a finalizat datele europene și nord-americane ale turneului „Rock Or Bust” cu solistul Guns N'Roses în calitate de „vocalist invitat”.

Într-un nou interviu cu Rock Antenne din Germania, Young a spus că perspectiva unui nou album de studio cu Rose la voce nu a fost pusa niciodată în discuție. "Axl ne-a ajutat", a explicat el. "De fapt, se oferise voluntar, pentru că - voi fi sincer - la vremea respectivă, nu știam cu adevărat ce urma sa facem în acea situație. Și el, mai inainte, se oferise voluntar. A spus ca dacă poate ajuta - el avea propriile angajamente - și că dacă acest lucru nu va interfera cu ceea ce făcea, va fi bucuros, dacă poate ajuta, va fi implicat. Deci, a fost cazul. Nu știam dacă ne vom intelege împreună, așa că am făcut o mică repetiție cu el. Și a funcționat. Isi rupseset piciorul când lucrase cu propriul proiect, dar cu siguranță a dat totul pentru a trece peste asta. Deci, a fost foarte frumos din partea lui. Am mult respect. Și cum a făcut-o - era foarte profesionist. Și era dornic. El este un fan al mai multor lucruri [pe care le-am facut noi] cu Bon [Scott]. Deci era încântat să o facă. Ca formație, îi vom fi întotdeauna recunoscători pentru asta".

Foto: Getty Images/ Guliver.