Rock News

Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) a terminat de scris cinci scenarii

Artistul face deja tot posibilul să transforme primul scenariu într-un film pe care l-a denumit „Zombie Versus Ninja”.

Solistul Corey Taylor își declara deja intențiile pentru 2021 la începutul anului, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să ne mai surprindă declarațiile sale – muzicianul a mărturisit într-un interviu acordat pentru postul radio 105.5 WDHA că are deja cinci scenarii de film complete. După cum ne atrag atenția cei de la Kerrang! (într-o preluare via Blabbermouth), artistul a decis deja și pe care dintre cele cinci să se concentreze întâi. Acesta este intitulat „Zombie Versus Ninja”.

În rolul său de scenarist, Corey mărturisește cu candoare că are de gând să se joace cu câteva dintre personajele din film, dar și că, în general, își însușește și el un mic rol în operele pe care le creează. „Nu am niciun interes să iau un rol important în film,” spune el. „Pentru mine, partea interesantă este să scriu povestea. Partea interesantă, pentru mine, este să creez lumea respectivă, apoi să îi urmăresc pe alții cum o transformă oarecum în realitate,” completează muzicianul.

După cum ți-am scris luna trecută, Taylor a mărturisit că are planuri mari pentru anul ăsta – nu numai legat de scenarii. „În momentul ăsta, am în plan un turneu de vreo două-trei săptămâni primăvara asta pentru «CMFT» (n.r. albumul solo al artistului) și, evident, va mai dura ceva până să pot merge în alte țări, dar este, cu siguranță, ceva ce vreau să fac,” a declarat muzicianul pentru Kerrang!. „Cât despre turneele majore, vreau să termin cu Slipknot, am avut atât de multe concerte planificate pe care a fost necesar să le amânăm. Voi face treaba cu «CMFT» înainte să reîncep turneul alături de Slipknot. Sper să pot face asta, apoi vom vedea ce se va mai întâmpla,” a completat Corey, menționând că lucrează deja și la o nouă carte.

Foto: Instagram, Corey Taylor