Rock News

Top 5 concerte de care te poți bucura weekendul ăsta

De la rock și până la americana, sfârșitul ăsta de săptămână ne aduce concerte care promit să fie de neuitat.

Sfârșitul săptămânii este atât de aproape că parcă îl putem deja gusta. Și ce fel de weekend ar mai fi dacă nu am avea planuri de relaxare, chiar dacă indicat este să rămânem acasă? Cu puțin ajutor din partea publicațiilor Loudwire și WTOP, am decis să îți atragem atenția asupra uneia dintre cele mai sigure activități în vremurile astea tulburi – participarea la concerte difuzate online. Mai jos, vei găsi o listă de cinci concerte dintre care să alegi.

Ca de obicei, majoritatea spectacolelor nu sunt plănuite pentru zona asta a lumii, așa că (probabil) va trebui să renunți la o parte din timpul dedicat somnului.

Sâmbătă

Sâmbăta asta, spre exemplu, te-ai putea bucura de trei concerte: 3113 Doors Down și Gatecreeper:

  • După cum ne informează Songkick, concertul online al celor de la 311 va avea loc începând cu ora 3 dimineața, pe data de 20. Acesta va fi difuzat în timp real de la studiourile The Hive, muzicienii plănuind să interpreteze integral discul „Blue Album” (denumit și „311”). În cazul în care decizi să cumperi un bilet (care costă douăzeci de dolari americani), mai poți urmări spectacolul de nouă ori după difuzare.
  • Dacă te atrage mai mult un concert susținut de americanii de la 3 Doors Down, va trebui să renunți la spectacolul celor de a 311 - cel puțin la difuzarea live. 3 Doors Down plănuiesc să înceapă spectacolul online la ora 4 dimineața. Artiștii vor interpreta cele mai tari hituri are formației, în format acustic, iar biletele pot fi achiziționate de aici la prețul de douăzeci de dolari americani.
  • Tot de la 4 dimineața, te poți bucura de un livestream organizat de americanii de la Gatecreeper. Din fericire, spectacolul va putea fi urmărit până pe 22 februarie, iar biletul poate fi cumpărat de aici cu zece dolari americani.

Duminică

Duminica asta (și chiar noaptea de duminică spre luni) înseamnă încă două concerte:

  • Silverstein vor susține, de asemenea, un concert duminica asta. Muzicienii urmează să urce pe scena virtuală pentru a treia oară în luna februarie pentru un spectacol „Acoustic & Unplugged” începând fix cu ora 00.00. Cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, nu este necesar să fii prezent exact atunci – filmarea va fi disponibilă până la data de 1 martie. Biletele pot fi achiziționate de aici pentru cincisprezece dolari americani.
  • The White Buffalo a planificat, și el, un concert de zile mari – Pe numele său real Jake Smith, muzicianul va interpreta piese cu care a contribuit la coloana sonoră a serialului „Sons Of Anarchy”. Concertul începe la ora 3 dimineața, însă, având în vedere că pentru noi pică în noaptea de duminică spre luni, probabil vom fi nevoiți să apelăm la opțiunea de redifuzare. Biletul poate fi achiziționat de aici pentru zece dolari, iar spectacolul va putea fi urmărit timp de 48 de ore.