Rock News

Dave Mustaine înregistrează părțile vocale pentru noul disc Megadeth

Fiul lui Dave ne asigură, printr-o postare pe Instagram, că materialul sună incredibil.

Solistul Dave Mustaine este pus serios pe treabă, după cum relatează publicația online Overdrive. Muzicianul se ocupă deja de înregistrarea părților vocale ale noului album semnat Megadeth, conform unei postări de pe Instagram a cărui autor este fiul lui Mustaine, Justis. Băiatul ne asigură că ceea ce înregistrează tatăl său sună extrem de bine, ceea ce ne face și mai nerăbdători să auzim odată primul album al americanilor din ultimii cinci ani.

Aceeași publicație menționează că, în cadrul unui masterclass acordat pentru „Rock ‘N’ Roll Fantasy Camp”, solistul a dezvăluit și un nume inițial pentru album – „The Sick, The Dying… and The Dead!”.

Cel mai recent album al formației Megadeth, „Dystopia”, a apărut pe piață în ianuarie 2016, fiind primul disc la înregistrarea căruia nu au contribuit chitaristul Chris Broderick și toboșarul Shawn Drover. Cei doi fuseseră alături de Mustaine timp de șase și, respectiv, zece ani. Chiar și așa, cu ajutor din partea toboșarului Chris Adler și a chitaristului Kiko Laureiro, „Dystopia” a ajuns pe poziția a treia în clasamentul Billboard 200.

Foto: Instagram, Justis Mustaine