Rock News

The Clown (Slipknot) consideră că spectacolele live sunt medicația lui

Muzicianul a povestit, în cel mai recent episod al propriului podcast, „The Electric Theater with Clown”, cum a primit veștile inițiale despre pandemie și a dezvăluit ce simte legat de interzicerea spectacolelor live.

Toboșarul Slipkot, Shawn Crahan (zis și The Clown”), mărturisește că muzica live îi lipsește mai ceva ca aerul. După cum relatează cei de la Metal Hammer, artistul a recunoscut în propria emisiune online, „The Electric Theater with Clown”, că urcatul pe scenă este ca un medicament pentru el.

„Mă înfurii când oamenii îmi iau asta – nu sursa de bani, ci medicația,” a declarat percuționistul. Crahan a povestit și că vestea despre anularea spectacolelor ce urmau după turneul din Regatul Unit al Marii Britanii i-a fost dată de solistul Corey Taylor. „El urmărea treaba. Eu? Eu nu mă uit la televizor. Sunt pe lângă, frate; sunt complet indiferent față de ce se întâmplă în jurul meu, iar ăsta este felul în care reușesc să fac ceea ce fac, așa reușesc să mențin cine sunt în arta mea,” a explicat el.

După discuția cu Taylor, lui Clown i-a fost confirmată situația și de către manager, care i-a spus că nu avea de gând să spună nimic la momentul respectiv, susținând că nu știa exact cum stă treaba. „Și [...] aia a fost,” a mai spus Crahan „Eram în Vegas pentru vreo patru zile, soția mea a început să se uite la știri”. Sugestia ei? Să închirieze o mașină sau să ia un avion spre casă.

Toată discuția a avut loc în cadrul celui de-al douăzeci și optulea episod din serie, invitatul lui Clown fiind solistul Caleb Shomo (Beartooth).

Foto: Instagram, Shawn Crahan