Rock News

Adrian Smith (Iron Maiden) îl alege pe Paul Rodgers drept „Rock God”

Chitaristul Iron Maiden, Adrian Smith, a fost invitatul emisiunii BBC „The Rock Show With Johnnie Walker”, iar în cadrul segmentului „Rock God”, Smith l-a ales pe Paul Rodgers și a declarat despre alegerea sa: „Free era probabil trupa mea preferată când eram adolescent. Îmi plăcea și înca îmi place acel rock bluesy din anii '70.

„L-am intalnit pe Paul Rodgers o dată”, a continuat el. "Am aranjat ca tatăl meu să meargă la un medic în oraș. Avea câteva probleme de sănătate; asta era în anii '90. Am ajuns târziu la medic, ca de obicei, iar tatăl meu era în sala de așteptare. Și când am ajuns acolo, tatăl meu stătea de vorba cu nimeni altul decât Paul Rodgers. Tatăl meu s-a întors catre mine și mi-a spus: „Oh, Adrian, întârziat, ca de obicei. Dar am vorbit cu acest tânăr drăguț. Se consideră că este cântăreț. Cântărețul preferat al tatălui meu a fost Perry Como, așa că habar nu avea cine este Paul Rodgers. Și mi s-a parut extraordinar".

Memoriile lui Smith, „Monsters Of River & Rock”, au ajuns în septembrie anul trecut prin Virgin Books.

Colaborarea lui Adrian cu Richie Kotzen, SMITH / KOTZEN, își va lansa albumul de debut auto-intitulat pe 26 martie prin BMG.

Foto: Getty Images/ Guliver.