Rock News

Maynard James Keenan (Tool, Puscifer) a fost infectat cu COVID-19 de două ori

Artistul povestește cum s-au desfășurat lucrurile când a mers la spital a doua oară.

Maynard James Keenan, solistul formației americane Tool, a povestit deja despre cum s-a simțit când a contractat noul coronavirus, pe la începutul anului. După cum ne atrag atenția cei de la Metal Hammer, muzicianul a fost destul de ghinionist încât să se îmbolnăvească încă o dată, ajungând în spital în decembrie.

„Nu știu dacă am spus ceva online,” a declarat muzicianul pentru George Stroumboulopoulos (Apple Music Hits), „dar am avut COVID de două ori. Urât, urât. Nu puteam să respir. Abia puteam să leg două cuvinte fără să am o criză de tuse care, știi? Până la urmă a ajuns să progreseze oarecum în pneumonie,” a continuat Keenan.

Artistul a povestit că, atunci când a ajuns la spital, doctorii i-au spus că se luptă cu alte douăsprezece persoane pentru un pat și un ventilator mecanic, așa că a rămas ca el să decidă ce avea să facă. Alegerea sa a fost să se întoarcă acasă și să se trateze în propria locuință.

Într-un interviu acordat spre sfârșitul anului trecut, Maynard a mărturisit că a rămas cu tusea și alte probleme la plămâni din cauza noului coronavirus.

Foto: Instagram, Jim Louvau