Rock News

Devin Townsend începe „Devolution Series”

Artistul a lansat deja videoclipul live al unei piese reprezentative pentru primul disc din serie, iar „Devolution Series #1 – Acoustically Inclined, Live In Leeds” va apărea luna viitoare.

Muzicianul Devin Townsend a tot pus deoparte material pentru zile negre, iar acum este pregătit să revină cu „Devolution Series”, un proiect în care a inclus toate lucrurile pe care nu vrea să le lanseze separat. După cum relatează cei de la Prog, „Devolution Series #1 – Acoustically Inclined, Live In Leeds” este prima parte a proiectului și va apărea pe piață în diverse formate la data de 19 martie.

Dacă vrei să vezi ce te așteaptă, poți urmări deja înregistrarea live a melodiei „Hyperdrive”, interpretată în cadrul spectacolului susținut de artist în Leeds în 2019.

„Vă aducem «Seria Devolution»,” spune Townsend, „o grupare de ciudățenii și material interesant pe care aș vrea ca oamenii să le audă, dar pe care nu vreau neapărat să le prezint ca o «mare lansare». Seria va include toate cântecele și concertele de carantină, dar și diverse spectacole live din ultimii câțiva ani,” afirmă el.

„Devolution Series #1 – Acoustically Inclined, Live In Leeds” poate fi deja comandat în avans de aici.

Foto: Facebook, Devin Townsend, Marco Manzi