Rock News

Serj Tankian postează un fragment din melodia „Elasticity”

Artistul va lansa mâine piesa care dă titlul EP-ului său solo, alături de un videoclip regizat de Vlad Kaptur și produs de Ilya Naishuller.

Solistul Serj Tankian plănuiește să revină cu „Elasticity”, un EP cu melodii pe care formația lui le-a refuzat. Muzicianul nu ezită să ne ofere un fragment din acest material, care, după cum relatează publicația online Ultimate Guitar, într-o preluare de pe Rolling Stone, a fost compus special pentru System Of A Down.

„Piesele de pe EP-ul ăla au fost compuse acum mulți ani,” a declarat Tankian. „Când le-am scris, conceptul original, pentru mine, a fost «Ce melodii rock pot să scot din mine acum, la care să pot lucra alături de System”.

Muzicianul povestește că băieții au încercat să lucreze la ele împreună, însă nu au reușit să se înțeleagă. „Așa că, aceste cântece, am decis să le termin de unul singur și să le lansez. Și sunt piese foarte interesante și foarte frumoase, de la muzica de tip System și până la material de tip baladă, foarte frumos – inclusiv aranjamente de pian și coarde și chestii de genul,” continuă Serj.

Albumul conține cinci melodii, iar piesa „Elasticity” va apărea mâine. Până atunci, te poți bucura mai jos de un fragment din ea.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Serj Tankian (@serjtankian)

Foto: Instagram, Serj Tankian, @armenkeleshian