Rock News

Nightwish reprogramează turneul european pentru sfârșitul anului

Muzicienii vor susține, însă, două spectacole online luna viitoare.

La fel ca majoritatea artiștilor care planificaseră întâlniri live cu fanii, muzicienii de la Nightwish au fost nevoiți să își amâne turneul pe care îl anunțaseră pentru anul trecut. După cum relatează publicația online Kerrang!, artiștii au amânat, inițial, concertele pentru luna mai, dar se pare că datele turneului „Human. :||: Nature. au fost mutate în noiembrie și decembrie 2021.

Nightwish urmează să susțină peste douăzeci de spectacole pe teritoriu european, muzicienii promițând să încingă atmosfera pe scenele din Irlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Olanda, Luxemburg, Germania, Polonia, Ungaria, Italia, Elveția, Franța, Belgia, Austria și Cehia. Alături de Nightwish, vor urca pe scenă formațiile Turmion Kätilöt și Amorphis.

Din fericire, mai ales având în vedere că România nu a fost inclusă pe lista țărilor ce vor fi vizitate de trupă, avem posibilitatea să urmărim formația pe internet luna viitoare. După cum ți-am relatat spre sfârșitul anului trecut, Nightwish au anunțat că vor susține două spectacole online, pe 12 și 13 martie, în cadrul cărora vor include și melodii extrase de pe albumul „Human. :||: Nature.. Fiecare dintre cele două reprezentații va avea un setlist diferit.

La începutul lunii trecute, grupul și-a pierdut unul dintre membri: pe basistul Marco Hietala – mai multe detalii despre „demisia” artistului găsești aici.

Foto: Instagram, Nightwish