Rock News

Ghost feat. The Hellacopters interpretează melodia „Sympathy for the Devil” (The Rolling Stones)

The Hellacopters au interpretat coverul alături de Papa Emeritus IV în cadrul unei emisiuni de televiziune suedeze.

Prima melodie pe care avem oportunitatea să o ascultăm anul ăsta din partea formației Ghost este, de fapt, o colaborare pentru un cover, după cum relatează cei de la Overdrive. Solistul Tobias Forge și-a făcut apariția în rolul lui Papa Emeritus IV în cadrul emisiunii suedeze „På Spåret” pentru a interpreta melodia „Sympathy for the Devil” alături de cei de la Hellacopters.

Lansată de The Rolling Stones, piesa „Sympathy for the Devil” este inclusă pe cel de-al zecelea album de studio al englezilor, „Beggars Banquet”. Aceasta este certificată cu platină în Italia și în Regatul Unit al Marii Britanii.

Anul trecut, Forge a promis că 2021 va fi anul în care Ghost vor reveni cu un album de studio. Într-un interviu despre care ți-am scris aici, muzicianul a declarat că, deși discul va fi probabil gata prin martie, lansarea acestuia nu va avea loc înainte de sfârșitul verii. Motivul? Imposibilitatea organizării unui turneu de promovare.

„Lansarea discului va coincide cu începutul unui turneu,” a declarat Tobias. „Bineînțeles, există posibilitatea să anunțăm o dată de lansare a albumului și apoi, pentru un motiv oarecare, să fie imposibil să plecăm în turneu, dar asta e cu totul altă treabă,” a completat el pentru Sweden Rock Magazine (via Ultimate Guitar).