Rock News

Adam Lambert își serbează ziua printr-un concert virtual

Adam Lambert intenționează să sărbătorească anul acesta cei 39 de ani cu mii de fani, virtual. Solistul Queen a anunțat un concert live-stream pe 29 ianuarie, intitulat „Adam Lambert Live” si difuzat de la Teatrul Roxy din West Hollywood.

Artistul va interpreta materialul de pe ultimul său album, "Velvet", care a fost lansat în martie anul trecut, plus o varietate de alte favorite din cariera sa. Lambert a fost forțat să anuleze o reședință de cinci nopți la Venetian Resort din Las Vegas anul trecut, precum și turneul său european "Velvet", pe fondul pandemiei. Bilete aici.

În luna mai, Lambert urmează să se alăture Queen în turneul de 27 de concerte europene "European Rhapsody", cu date care includ spectacole la O2 Arena din Londra, împreună cu opriri la Paris, Copenhaga și Madrid, printre altele.

În ciuda faptului că a trebuit să-și amâne concertele, Queen + Adam Lambert au reușit încă să le ofere fanilor noul lor album, "Live Around The World". Discul a debutat pe locul 1 în Marea Britanie.