Rock News

Machine Head revin în studio

Muzicienii au postat o fotografie din studio, însă nu au oferit detalii despre proiectul la care lucrează.

La aproape trei ani de la apariția celui de-al optulea album semnat Machine Head (și la câteva luni de la ultima melodie lansată), formația americană a revenit în studio, relatează Kerrang!, conform unei postări de pe pagina oficială de Instagram a trupei. Fotografia din studio este opera solistului Robb Flynn, însă nu este deloc clar care va fi rezultatul acestei vizite.

Descrierea alăturată fotografiei nu ne oferă, din păcate, niciun indiciu legat de planurile muzicienilor. „Ce avem noi aici?,” sunt singurele cuvinte postate de artiști.

Deși, la fel ca toți muzicienii, au fost forțați să renunțe la spectacolele live pe perioada pandemiei, asta nu înseamnă că Machine Head și-au încetat activitatea din cauza restricțiilor. Artiștii au lansat trei piese anul trecut – „My Hands Are Empty” (alături de fostul chitarist Machine Head, Logan Mader), „Stop The Bleeding” (feat. Jesse Leach, de la Killswitch Engage) și „Bulletproof”.

Într-un interviu acordat pentru aceeași publicație în luna iunie a anului trecut, Flynn a mărturisit că nu se gândea la un nou album – cel puțin la momentul respectiv.  

Foto: Instagram, Machine Head