Rock News

Heidi Shepherd (Butcher Babies) povestește despre relația sa cu membrii formației Pantera

Solista ne destăinuie cel mai cool lucru pe care l-a făcut Philip Anselmo pentru ea și cât de apropiată era de Vinnie Paul.

Având în vedere că Butcher Babies folosesc Pantera ca model de comportament pe scenă, nu e de mirare că solista Heidi Shepherd este entuziasmată să povestească despre cum a decurs prima sa întâlnire cu Philip Anselmo. Într-un interviu acordat pentru Drag the Waters Podcast și preluat de publicația online Ultimate Guitar, solista a mărturisit că Anselmo a fost extrem de drăguț cu formația ei, chiar dacă ea avea emoții.

Oportunitatea de a-l cunoaște pe fostul solist al Pantera s-a ivit când Butcher Babies au plecat în turneul Revolver Golden Gods alături de Black Label Society, Down și Devil You Know.  

„Acum, Phil, asta e cea mai cool și nebunească poveste,” spune ea. „A fost atât de dulce cu noi, cel mai de treabă tip. Ne-am înțeles atât de bine. Bineînțeles că eu aveam emoții să vorbesc cu el, dar el era cu picioarele pe pământ, un tip super cool. Nu au fost prezenți pentru ultimele cinci spectacole sau ceva de genul, și era ultimul show pe care îl aveam cu ei și Phil își lua la revedere de la toată lumea, apoi a venit la mine și mi-a spus «Îți ofer darul succesului», după care s-a întors și a plecat ca și când am fi fost într-un film... Apoi s-a întors și mi-a zis «De fapt, e un blestem», după care a continuat să meargă. […] A fost foarte tare și îmi voi aminti mereu de asta pentru că a fost un moment atât de cool în care unul dintre idolii tăi este super mișto,” povestește Heidi.

Cântăreața recunoaște că și Vinnie Paul era unul dintre cei mai de treabă oameni din industria muzicală. „De fiecare dată când mergeam în Vegas și era și el în oraș, venea să ne vadă cântând. De fapt, cred că ultima dată când l-am văzut a fost cu trei zile înainte de moartea sa. Aveam spectacol în Vegas și a venit să ne vadă, a fost mereu un tip extrem de dulce,” spune Shepherd.

Una peste alta, solista mărturisește că „familia Pantera” este, pentru ea, exemplul perfect pentru cum să îi tratezi pe colegii din industria muzicală.

Foto: Instagram, Heidi Shepherd, @jeremysaffer