Rock News

Dave Grohl (Foo Fighters) refuză să interpreteze vocal piese lansate alături de Nirvana

„Este doar un alt element care îmi amintește că persoana care este responsabilă pentru piesele astea incredibile nu mai este alături de noi,” declară muzicianul.

Deși este clar că succesul lui Dave Grohl alături de Foo Fighters nu poate fi contestat, muzicianul mărturisește că încă mai visează să cânte alături de Krist Novoselic și Kurt Cobain, cum era pe vremea în care Nirvana încă mai exista. Într-un interviu acordat pentru publicația Classic Rock și preluat de cei de la Alternative Press, muzicianul a retrăit perioada de început a fostei sale formații pentru fani.

„La început, când m-am alăturat trupei, era atât de distractiv”, spune Grohl. „Locuiam pe canapeaua din sufrageria lui Kurt, repetam într-un hambar, ne montam singuri echipamentul și cântam piesele astea care îi făceau pe oameni să se zbenguie și să se încălzească și să transpire. Iubeam conexiunea și aprecierea pe care audiența Nirvana o avea cu trupa,” continuă artistul.

În ciuda amintirilor care îi aduc zâmbetul pe buze, sau poate chiar din cauza lor, Dave recunoaște că nu are de gând să preia partea vocală pentru nicio piesă lansată cu Nirvana. Deși visează constant că trupa încă mai există și urcă pe scenă alături de cei doi foști colegi, Grohl spune că nu „stă acasă și interpretează «Smells Like Teen Spirit»”.

„Este doar un alt element care îmi amintește că persoana care este responsabilă pentru piesele astea incredibile nu mai este alături de noi,” declară muzicianul. „Îmi lasă un gust dulce-amar”.

Foto: Instagram, Foo Fighters