Rock News

AC/DC lansează videoclipul singleului „Realize”

Deși premisa videoclipului este una simplă, cei doi producători responsabili pentru videoclip au fost nevoiți să recurgă la toate cunoștințele lor pentru a crea un material unitar.

Puțin câte puțin, muzicienii de la AC/DC au revenit în atenția publicului cu material nou – piese, videoclipuri și, nu în ultimul rând, interviuri care ne satisfac curiozitatea despre multe și mărunte. De data asta, australienii au făcut valuri în presa internațională cu un nou videoclip, după cum relatează cei de la Heavy Consequence – trupa lui Brian Johnson a lansat clipul piesei „Realize”.

Din punct de vedere vizual, videoclipul nu pare că ar fi reprezentat o provocare pentru echipa care l-a pus la punct – membrii AC/DC își mânuiesc cu dibăcie instrumentele în alb-negru. Cu toate astea, proiectul nu a fost deloc ușor de... realizat. Cei cinci membri ai formației au interpretat piesa din locații diferite, producătorii Clemens Habicht și Josh Cheuse fiind responsabili pentru crearea unei filmări unitare.

„Realize” este una dintre melodiile lansate de AC/DC chiar înaintea celui mai recent album al trupei, cu scopul de a-l promova. „Power Up”, discul abia lansat al formației, a apărut pe piață la data de 13 noiembrie a anului trecut, ajungând pe prima poziție a peste douăzeci de clasamente muzicale naționale.