Rock News

The Pretty Reckless colaborează cu Tom Morello pentru melodia „And So It Went”

Piesa este extrasă de pe cel mai nou album al americanilor, „Death By Rock And Roll”, ce va apărea pe piață luna viitoare.

Tom Morello (Rage Against the Machine) este cel la care au apelat americanii de la The Pretty Reckless pentru noua melodie pe care au lansat-o, „And So It Went”, relatează publicația online Kerrang!. Piesa este extrasă de pe albumul „Death By Rock And Roll”, cu care formația lui Taylor Momsen va face valuri pe data de 12 februarie.

Acesta nu este primul single extras de pe discul care va apărea pe piață într-o lună – formația ne-a oferit deja oportunitatea de a „gusta” noul material prin intermediul piesei „25”, o melodie foarte importantă pentru Momsen.

După cum a declarat într-un interviu acordat pentru publicația Paper, „25” a marcat un punct de cotitură pentru artistă. „«25» este unul dintre primele cântece pe care le-am înregistrat, cred că este prima piesă pe care am înregistrat-o pentru album,” a mărturisit Momsen. „Am scris melodia aia când aveam 25 de ani și am înregistrat-o imediat  după ce am făcut 25 de ani. Este extrem de autobiografică în multe aspecte. [...] Inspirația a rezultat din procesul de a reflecta asupra vieții mele până în punctul respectiv, scriind cântecul ăsta autobiografic dintr-un stadiu de disperare. Când am terminat de scris «25», a existat un moment în care am observat schimbarea în stilul meu de a scrie. Am luat o cotitură și cred că am devenit mai bună,” a explicat Taylor.

Ambele melodii pot fi ascultate mai jos.

Foto: Instagram, The Pretty Reckless