Rock News

Vocalistul Bad Wolves, Tommy Vext, a părăsit trupa

Solistul și-a anunțat plecarea din grup pe contul său personal Instagram, într-un mesaj video folosind „Live”-ul. Postarea nu mai este disponibilă. În prezent nu este clar dacă Vext a renunțat, a fost concediat sau dacă despartirea s-a petrecut amiabil.

MetalSucks scrie ca surse de încredere care au văzut transmisia live au spus că Vext a susținut că opiniile sale politice conservatoare au cauzat o schismă ireconciliabila cu colegii săi de trupă și cu casa lor de discuri, Better Noise și că el a simțit că părăsirea trupei a fost singura opțiune.

El a mai spus că Bad Wolves va continua fără el, că se va lansa intr-o carieră solo și a susținut că a scris el însuși sau majoritatea noului album al trupei (fie că vorbea despre albumul lor din 2019, "Nation", sau despre un material viitor, nu este nu este clar in acest moment).

Pe lângă inlocuirea temporară a solistului Five Finger Death Punch, Ivan Moody, în timpul unui turneu din 2017 în Europa, Vext a mai fost solist in Snot, the Westfield Massacre si Divine Heresy. El a fost concediat de la această din urmă formație în 2008, după ce l-ar fi agresat chitaristul Dino Cazares și soția pe sotia acestuia.