Rock News

Alex Gaskarth spune că ne putem aștepta la material nou din partea Simple Creatures

Proiectul pe care Gaskarth l-a început alături de Mark Hoppus (blink-182) este încă în desfășurare, iar cei doi muzicieni dezbat deja idei pentru muzică nouă.

Deși abia a lansat un album extrem de apreciat alături de All Time Low abia anul trecut, solistul Alex Gaskarth plănuiește, după cum relatează Kerrang!, să revină cu muzică nouă și în cadrul proiectului Simple Creatures. Într-un interviu acordat publicației menționate, muzicianul a declarat că el și colegul din Simple Creatures, Mark Hoppus (blink-182), dezbat deja câteva idei.

Mark și cu mine vorbim cam o dată pe săptămână să verificăm «Hey, ce se mai întâmplă cu Simple Creaturessau «Când mai facem și noi ceva?»,” ne informează Gaskarth. „Mereu conversăm, iar chestia super tare la Simple Creatures este că am făcut proiectul astfel încât să fie rapid de pornit atunci când suntem gata să începem. La un moment dat, cred că veți primi ceva,” continuă artistul.

Alex recunoaște că și el, și colegul Mark, au fost, totuși, destul de ocupați. „A fost o provocare să reîncepem Simple Creatures pentru că fiecare dintre noi a avut o grămadă de lucruri în desfășurare”. Distanța dintre cei doi a fost, de asemenea, un impediment, completează Gaskarth.

Cei doi muzicieni au lansat până acum două EP-uri împreună, ambele în 2019 – „Strange Love” și „Everything Opposite”.

Foto: Facebook, Simple Creatures