Rock News

Avril Lavigne revine cu o piesă în colaborare cu MOD SUN

Melodia „Flames” va apărea pe piață vinerea asta, urmând să fie inclusă pe noul album al lui MOD SUN.

Deși noul an abia a început, se pare că artiștii nu se bucură de o vacanță prelungită. Dovada? După cum ne atrag atenția cei de la Alternative Press, cel puțin solista Avril Lavigne, unul dintre idolii generației care a apucat faza „emo”, se pregătește să lanseze o melodie inedită săptămâna asta.

O postare de pe pagina oficială de Instagram a artistei clarifică faptul că noul single pe care îl vom auzi din partea ei este o colaborare cu Derek Ryan Smith, cunoscut sub numele de scenă MOD SUN. Piesa „Flames” va fi disponibilă începând de vinerea asta.

Nici MOD SUN nu ezită să își exprime entuziasmul legat de proiectul comun cu Lavigne. Pe pagina sa oficială de Twitter, artistul a declarat că deja nu mai are răbdare să împărtășească această colaborare cu publicul. „Ăsta este un adevărat moment pentru mine,” spune Smith, „abia aștept să auziți cu toții melodia asta”.

Cântecul va fi inclus pe lista de piese a celui de-al patrulea album al rapperului american – disc ce va apărea după o perioadă de cel puțin patru ani de la predecesorul său. Între timp, MOD SUN s-a rezumat la lansări de single-uri.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne)

Foto: Instagram, Avril Lavigne