Rock News

Adrian Smith (Iron Maiden): "A avea o a doua șansă de a mă alătura trupei, a fost uimitor"

Într-un interviu recent cu Cryptic Rock, chitaristul Iron Maiden, Adrian Smith, a fost rugat să numească cele mai importante lucruri pe care le-a învățat in viața de turneu și tot ceea ce s-a întâmplat în viața sa, in general.

Incepand cu "aș fi vrut sa stiu atunci ce știu acum", Adrian Smith a explicat ca se simte privilegiat pentru ca a părăsit Iron Maiden timp de nouă ani și apoi s-a reîntors.

"Când am fost în trupă prima dată eram încă un copil, într-adevăr. Nu aveam experiență - in afara de a fi într-o formație - cu care să fac comparatii; obișnuiam să fiu foarte introvertit și traiam în propria lume. După ce am părăsit trupa, m-am căsătorit, am avut copii, fiind cap de familie si traind in lumea reală - asta îți oferă o perspectivă diferită. A avea o a doua șansă de a mă alătura trupei a fost uimitor. Probabil m-am bucurat mai mult a doua oară, așa că am avut noroc în această privință. Cred că am reușit să mă întorc și să fac lucrurile într-un mod mai bun a doua oară".

Smith continuă să-și promoveze memoriile, „Monsters Of River & Rock”, care au fost lansate în septembrie prin intermediul Virgin Books.

Recent, Adrian Smith a lansat piesa de debut alaturi de noul sau proiect, numit Smith/ Kotzen, in care cantă alături de liderul The Winery Dogs, precum și chitarist in Mr. Big si Poison, Richie Kotzen.

Foto: Getty Images/ Guliver.