Rock News

Corey Taylor abia așteaptă să revină pe scenă

Muzicianul mărturisește că nu mai are răbdare să reia turneul pe care îl începuse anul ăsta alături de Slipknot.

Solistul Corey Taylor nu a fost niciodată genul de artist care să poată sta locului - fanii lui știu că muzicianul caută mereu proiecte cu care să își ocupe timpul. Astfel, este e înțeles că nu i-a picat deloc bine carantina, mai ales că avea un turneu complex planificat alături de colegii de la Slipknot. După cum a declarat într-un interviu acordat pentru publicația Kerrang! și preluat de cei de la Metal Hammer, artistul abia așteaptă ca industria muzicii live să își revină. 

Pe la începutul anului, Slipknot deja au susținut câteva concerte, dar Taylor spune că parcă au trecut un milion de ani de atunci. „Pare că am susținut concertele alea acum un milion de ani,” mărturisește el. „Nici nu-mi pot aminti turneul ăla, atât de mult timp a trecut! Îmi e foarte dor de asta și abia aștept să mă întorc pe drum cu Slipknot și să termin ciclul ală de turneu când va veni vremea. Bineînțeles, nu știm exact când va fi asta, dar având în vedere veștile bune despre faptul că vaccinurile au potențial, avem o șansă serioasă ca lucrurile să se îmbunătățească anul viitor,” completează Corey.

Slipknot aveau în plan și o vizită în București pentru vara asta, însă concertul de la Romexpo al americanilor a fost reprogramat pentru data de 21 iulie a anului viitor. Între 16 iulie și 19 august, muzicienii și-au reprogramat numeroase concerte care îi vor purta prin Ucraina, Rusia, Bulgaria, Grecia, Austria, Cehia, Germania, Suedia, Finlanda, Polonia, Elveția și Franța.

Pe Taylor am mai avut ocazia să îl vedem live în iunie 2018, când a urcat pe scenă la Arenele Romane alături de cealaltă formație a sa, Stone Sour.

Foto: Instagram, Corey Taylor, @stvthrasher