Rock News

Danny Worsnop lansează o variantă metal a melodiei „You're a Mean One, Mr. Grinch”

Alături de Jared Dines, solistul formației Asking Alexandria a transformat o piesă de Crăciun într-un single demn de scena unui festival metal.

Danny Worsnop, solistul formației Asking Alexandria, a decis că nici măcar proiectul său muzical solo nu îl mai satisface complet. Astfel, după cum ne anunță cei de la Metal Injection, fanii săi se pot bucura acum de un cover de Crăciun din partea artistului. Worsnop și-a unit forțele cu Jared Dines pentru a reinterpreta una dintre cele mai tari melodii de sezon, „You're a Mean One, Mr. Grinch”. După cum vei trage și singur concluzia, coverul nu seamănă mai deloc cu originalul – cu toate astea, nu putem spune că nu este o încercare foarte reușită.

Piesa „You're a Mean One, Mr. Grinch” face parte din coloana sonoră a filmului animat adaptat după unul dintre romanele lui Dr. Seuss, „Cum a furat Grinch Crăciunul”(„How the Grinch Stole Christmas!”). Pelicula a apărut în 1966, o altă adaptare a cărții apărând în anul 2000, cu Jim Carrey în rolul personajului principal. Acum doi ani a apărut o altă variantă a filmului, denumită simplu „The Grinch”, în care își face apariția Benedict Cumberbatch. Deci, dacă piesa reinterpretată nu îți este de ajuns, ai de unde alege când vine vorba de filme.

Danny Worsnop și-a lansat cel de-al doilea album solo, „Shades of Blue”, anul trecut. De atunci, muzicianul s-a întors la treabă cu Asking Alexandria, alături de care a revenit, în luna mai, cu discul „Like a House on Fire”.