Rock News

Paul McCartney alege single-ul său preferat din repertoriul The Beatles

Alegerea muzicianului s-ar putea să te surprindă, având în vedere că melodia nu este una extrem de populară.

Între piesa lansată de The Beatles pe care o ascultă cel mai des și cea care îi trezește cele mai plăcute amintiri lui Paul McCartney există o diferență foarte clară. După cum a mărturisit chiar el pentru Apple Music, interviul fiind preluat de publicația online Ultimate Classic Rock, McCartney are o pasiune pentru unul dintre cântecele mai neconvenționale semnate The Beatles.

Piesa declarată de Paul McCartney ca preferata sa este „You Know My Name (Look Up The Number)”, lansată în 1970. Coincidența face ca melodia asta să fie B-side pentru „Let It Be”, cântec pe care artistul spune că l-a auzit cel mai des de-a lungul timpului.

„Mereu spun «You Know My Name (Look Up The Number)»,” răspunde artistul când este întrebat care e cântecul lui favorit, „care este un mic B-side foarte, foarte neconvențional pe care nu îl știe nimeni, dar pe care ne-am distrat așa de tare creându-l”.

Pe lângă melodia deja menționată, Paul numește și alte piese care îi sunt extrem de dragi. Printre ele se numără „Strawberry Fields”, „Hey Jude”, „Blackbird” și „Eleanor Rigby”.

Vinerea trecută, muzicianul a revenit cu cel de-al optsprezecea album solo, „McCartney III”.

Foto: McCartneyIII.com, Sonny McCartney