Rock News

GWAR lansează o parodie a melodiei „Step Into Christmas” (Elton John)

După ce au modificat puțin linia melodică și au rescris versurile, muzicienii au împărtășit cu fanii piesa „Stab Into Christmas”.

Americanii de la GWAR au acceptat cu entuziasmul specific să participe la seria online de coveruri organizată de Two Minutes to Late Night și, după cum ne atrag atenția cei de la Heavy Consequence, rezultatul merită ascultat (și vizionat). Muzicienii au colaborat cu Mutoid Man și Gwarsenio Hall pentru a transforma unul dintre imnurile sărbătorilor de iarnă într-un single demn de un festival metal. Astfel, piesa lui Elton John, „Step Into Christmas”, a devenit „Stab Into Christmas”, iar versurile și ritmul melodiei au fost un pic… editate.

Conform versurilor incluse în partea de jos a clipului (pentru ca fanii să prindă cu ușurință mesajul), artiștii ne transmit urări sub formă de... amenințări. „Așa că vă trimit o amenințare violentă și sper să vă ruineze veselia de Crăciun,” spun ei. Oricum, ne asigură artiștii, tot pe muzică – bebelușii urmează să ne fie devorați, acum că am rămas și fără câine. Pentru a înțelege cu adevărat povestea, este imperativ să tragi cu ochiul la clipul pe care ți l-am lăsat mai jos.

Nominalizată deja pentru două premii Grammy, formația GWAR este unul dintre actele artistice care face tot posibilul să surprindă. Cel mai recent album al artiștilor, „The Blood of Gods”, a apărut pe piață în 2017, ajungând în Top 15 în clasamentele Billboard US Independent Albums  și Billboard US Top Hard Rock Albums.

Pentru mai multe idei de piese metal de sezon, poți consulta topul Rock FM cu piese metal de Crăciun.

Foto: Instagram, GWAR, @gabeshaddow