Rock News

Iată care este cel mai bun cântec semnat Slipknot

Conform Metal Hammer, fanii au votat, iar piesa cea mai reușită a americanilor este cea de debut.

Dacă ești fan Slipknot, cu siguranță ai avut măcar o dată probleme în a alege melodia preferată din repertoriul formației. Cei de la Metal Hammer au decis că ar fi momentul să afle, odată pentru totdeauna, care este cea mai tare melodie a americanilor. Conform poll-ului pe care l-au organizat acum ceva timp, melodia preferată a fanilor Slipknot este „Wait And Bleed”.

Este clar că publicul a făcut tot posibilul să analizeze toate cele șase albume lansate de muzicieni de-a lungul unei cariere muzicale de două decade și jumătate, însă rezultatul ne-a trimis direct la primul album al formației în componența ce îl include pe solistul Corey Taylor. „Wait And Bleed” este, de altfel, primul single lansat pentru promovarea discului ce poartă numele formației, apărut pe piață în 1999.

Într-un interviu acordat pentru Kerrang!, toboșarul Joey Jordison a povestit că linia melodică pentru piesă a fost scrisă de el, iar Corey i-a adăugat versuri foarte rapid. „Am scris melodia pentru «Wait And Bleed» de unul singur… Le-am arătat-o băieților la repetiții, iar Corey a scris niște versuri extrem de rapid în spațiul nostru de repetiții. Ne-a dus la un alt nivel imediat,” a spus Jordison.

Albumul „Slipknot” a ajuns pe prima poziție în două clasamente organizate de Billboard Top Heatseekers și Independent Albums, iar în Billboard 200 a ocupat locul cu numărul 51.

Foto: Instagram, Slipknot