Rock News

Paul McCartney explică de ce a preferat să lucreze cu personal restrâns pentru noul album

Artistul vorbește, de asemenea, despre diferența dintre proiectele pentru care înregistrează singur toate instrumentele și cele pentru care colaborează cu alți muzicieni.

Paul McCartney a lansat, de curând, un nou material de studio, motiv pentru care artistul și-a deschis sufletul pentru emisiunea „CBS Sunday Morning”, interviul fiind preluat de publicația online Rolling Stone. După cum spune chiar el, McCartney a fost reticent să invite prea mulți oameni să participe la procesul de creație pentru „McCartney III”.

„Nu vreau să dau nimănui Covid-19 și nu vreau să îl iau,” motivează muzicianul lipsa de personal care a participat pe procesul de înregistrare a albumului. „Când oamenii spun ceva de genul «Faptul că trebuie să port mască este o încălcare a libertăților mele civile», le spun «Nu. Asta e o prostie»”.

McCartney mărturisește că există o diferență foarte mare între proiectele sale solo și cele la care lucrează alături de o formație, pentru că are posibilitatea de a face orice își dorește. „Știu ce vreau să aud și nici măcar nu trebuie să spun nimănui,” declară el.

„McCartney III” a apărut pe piață la data de 18 decembrie în format digital, pe LP, pe CD, pe casetă și în format Songbook cu CD.