Rock News

August Burns Red revin cu un cover al piesei „Chop Suey!” (System Of A Down)

Muzicienii declară că au folosit piesa asta atât de des în timpul pregătirilor pentru propriile spectacole, încât au considerat că a venit momentul să se dedice complet cu o interpretare inedită.

Americanii de la August Burns Red au simțit că a venit momentul să își îmbogățească repertoriul – și ce metodă mai bună decât să reinterpreteze un single deja iubit de fanii metal de peste tot? Muzicienii au lansat, după cum ne atrage atenția publicația Loudwire, un cover după unul dintre hiturile celor de la System Of A Down„Chop Suey!”. Solistul Jake Luhrs a făcut tot posibilul să își pună amprenta asupra cântecului, rezultatul fiind o interpretare „curată”. Piesa poate fi ascultată mai jos.

„După ani de zile de pus «Chop Suey!» în boxe chiar înainte să urcăm pe scenă,” spune chitaristul JD Brubaker, „înainte de reprezentațiile noastre, am decis să facem o încercare să interpretăm chiar noi piesa”. Muzicianul mărturisește că încercarea a fost extrem de distractivă, mai ales că „Chop Suey!” are deja statut de VIP între piesele legendare din metal.

Recent, artiștii au lansat și un cover după melodia „All I Want For Christmas Is You” (pe care pare că au adoptat-o, cumva, toți artiștii metal în ultima perioadă), dar și cel de-al nouălea album din cariera lor, „Guardians”.

Foto: Instagram, August Burns Red, Ray Duker