Rock News

Kiss va reveni pe scenă imediat ce se termină pandemia

Basistul Gene Simmons declară că formația sa va relua turneul „End Of The Road” imediat ce vom scăpa de pandemie.

Muzicienii de la KISS au început să susțină spectacole live acum aproape cinci decade și nici până acum nu și-au pierdut entuziasmul pentru muzică. După cum relatează publicația online Blabbermouth într-o preluare după emisiunea „15 Minutes Show”, basistul Gene Simmons consideră că trupa este departe de a fi terminat treaba, deși băieții se află în miljlocul ultimului lor turneu.

„Suntem foarte norocoși,” a declarat Simmons în interviul acordat pentru Tomer Peretz. „Am fost prin preajmă patruzeci și șapte de ani, de la primul turneu. Și continuăm să mergem în turnee. Vom reveni pe drum imediat ce se termină pandemia,” ne-a asigurat muzicianul.

Basistul nu ezită, în cadrul interviului, să discute și despre tendința formației de a colabora cu trupe mari și mici când vine vorba de spectacolele live. „Invităm toate trupele noi să urce pe scenă alături de noi, și am fi mai mult decât doritori să le arătăm băieților mici cum procedează cei mari,” a afirmat el.

Turneul „End Of The Road”, început de KISS în luna ianuarie a anului trecut, muzicienii fiind forțați să amâne spectacolele rămase din cauza pandemiei.

Foto: Facebook, Gene Simmons