Rock News

Clutch anunță evenimentul live online „Live From The Doom Saloon - Volume III”

Rockerii din Maryland, Clutch, se pregătesc din nou pentru o altă ediție a seriei lor de concerte „Live From The Doom Saloon”. Pe 18 decembrie, formația va cânta un set de 15 melodii din clasicele sale, votate de fani.

„Setul „Doom Saloon Volume 2 ”a fost scris de un fan”, afirmă Neil Fallon, liderul Clutch. „Am avut peste 4000 de propuneri de setlisturi. Am putut vedea ce melodii au fost cele mai solicitate, iar pentru „Live From The Doom Saloon - Volume III”, vom canta cele mai solicitate 15 melodii din cererile de la „Doom Saloon Volumul 2”. Ar putea fi considerat un set de mari hit-uri, conform fanilor. "

Fondurile obtinute in urma biletelor vor maerge catre peste 3.000 de locuri independente din 50 de state și Washington DC care se reunesc pentru a cere Washingtonului legislație specifică pentru a ajuta la supraviețuirea muzicii live. Locurile au fost primele care s-au închis și vor fi ultimele deschise din cauza COVID-19.

Biletele sunt în vânzare acum la ClutchMerch.com.

În septembrie anul trecut, bateristul Clutch, Jean-Paul Gaster, a confirmat pentru podcastul „Cobras & Fire” că el și colegii săi au început încet procesul de compoziție pentru următorul album de studio. Cel mai recent LP al formatiei este „Book Of Bad Decisions” din 2018.

Foto: getty images.