Rock News

FFDP: Ivan Moody are un mesaj pentru Jeremy Spencer și Jason Hook

Solistul a aflat despre colaborarea celor doi foști colegi de trupă - iată care a fost reacția sa.

Doi foști membri ai formației Five Finger Death Punch au decis să colaboreze pentru un proiect muzical, iar solistul Ivan Moody nu a ezitat să le transmită un mesaj public. După cum relatează publicația online Metal Sucks, toboșarul Jeremy Spencer și chitaristul Jason Hook și-au unit forțele pentru a lucra la un EP de coveruri, iar Moody a luat colaborarea celor doi ca pe o provocare. Jason Hook și-a adus, de fapt, aportul la noul proiect muzical al lui Spencer, Psychosexual.

Ivan Moody a povestit cum, în timp ce conducea spre casă, a început să primească o grămadă de notificări. „Și toate erau ceva de genul… Am crezut că e o glumă, la început, dar este foarte real. «Jason Hook și Jeremy Spencer își unesc forțele»”.

Solistul continuă prin a spune că situația poate fi interpretată ca un scuipat în față, ca o inițiativă care să îi demonstreze că cei doi pot avea mai mult succes. „Sper ca voi doi să compuneți cel mai mișto nenorocit de album pe care sunteți capabili să îl scrieți,” spune Ivan. „Provocare acceptată. Sunt persoana perfectă pentru asta. Pentru că, începând cu ziua de azi, mă voi asigura personal că acest nou album Five Finger Death Punch nu va semăna cu nimic din ce ați auzit până acum”.

După cum ți-am relatat aici, Jeremy Spencer a părăsit oficial formația în decembrie 2018 din cauza unor probleme de sănătate. Pe de altă parte, Jason Hook a luat hotărârea de a se despărți de colegii de trupă chiar anul ăsta – mai multe informații despre asta găsești aici.