Rock News

Halestorm au deja șaizeci de demo-uri pentru noul album de studio

„Încercăm să restrângem materialul la cel care merită să fie inclus pe album,” a mărturisit solista Lzzy Hale în conversație cu fanii.

Carantina le-a făcut bine americanilor de la Halestorm, după cum relatează publicația online Kerrang!. Artiștii s-au folosit de perioada în care muzica live a avut de suferit pentru a se ocupa de partea creativă a lucrurilor. Astfel, mărturisește solista Lzzy Hale, formația are deja în jur de șaizeci de idei pentru care există demo-uri.

Solista a declarat, într-un segment de întrebări și răspunsuri cu fanii, postat pe Twitter, că trupa sa încearcă să aleagă cele mai bune idei dintre cele care există deja. „Avem vreo șaizeci de idei pe demo… Încercăm să restrângem materialul la cel care merită să fie inclus pe album,” a spus Hale.

Cel mai recent album complet al americanilor, „Vicious” a ajuns la urechile fanilor în 2018. De atunci, însă, formația nu a stat degeaba. Anul ăsta, Halestorm au revenit cu un EP care conține piese extrase de pe albume lansate de-a lungul carierei și editate. La materialul „Reimagined” a contribuit și solista Evanescence, Amy Lee.

Chiar mai recent, Lzzy Hale s-a alăturat inițiativei Evanescence de a-i îndemna pe americani să voteze în cadrul alegerilor prezidențiale prin intermediul piesei „Use My Voice”.

Foto: Instagram, Halestorm, @judyhwon