Rock News

Floor Jansen (Nightwish) a lansat un cover al piesei „Let It Go” (Frozen)

În încercarea de a ne convinge să păstrăm melodia Disney pe repeat, Jansen a transformat-o într-un cântec rock.

Solista actuală a formației Nightwish, Floor Jansen, este recunoscută pentru abilitatea sa de a se adapta vocal într-o gamă foarte variată de situații. Dacă aparițiile sale în cadrul emisiunii olandeze „Beste Zangers” nu erau de ajuns să ne convingă că solistei nu îi este teamă să se avânte în stiluri diverse, coverul lansat de Floor după melodia Disney „Let It Go” reprezintă un alt indiciu puternic.

După cum ne atrag atenția cei de la Metal Hammer, Jansen nu prea a avut de ales dacă să asculte sau nu piesa pe repeat – fiica sa, Freja, este fan înrăit al melodiei. „Freja ascultă și cântă melodia «Let It Go» din filmul Disney «Frozen» de luni de zile,” ne anunță cântăreața. „Ca să mă distrez și, de asemenea, pentru că îmi e dor să cânt pentru voi, am decis să fac un cover după «Let It Go» pentru voi! «Let It Go» mi-a rămas blocat în minte luni de zile, așa că acum este rândul vostru,” continuă ea.

Bineînțeles, pentru a se asigura că fanii ei se vor bucura de cover, artista a decis să modifice puțin stilul. „Am adăugat un sunet puțin rock & metal și am făcut câteva modificări,” spune Floor. De linia melodică s-a ocupat Oscar Fläring (The Fouxes).