Rock News

Evanescence au anunțat un concert virtual pentru luna viitoare

Spectacolul va fi difuzat pe data de 5 decembrie, însă va fi disponibil pentru vizionare până pe data de 8 a aceleiași luni.

Având în vedere că luna decembrie este „luna cadourilor”, muzicienii de la Evanescence plănuiesc să ne ofere posibilitatea de a urmări primul și ultimul lor concert complet de anul ăsta. După cum ne atrag atenția cei de la Alternative Press, americanii au planificat un spectacol online pentru data de 5 a lunii viitoare, denumit „Evanescence: A Live Session From Rock Falcon Studio”.

Din fericire, dacă nu ai posibilitatea să te bucuri de show pe data de 5, nu e motiv de îngrijorare – acesta va fi disponibil online până pe data de 8. Prețul inițial al unui bilet este de 10 dolari americani (în jur de 41 RON), însă te sfătuim să nu amâni achiziția – biletele se vor scumpi începând cu data de 1 decembrie. Îți poți cumpăra biletul de aici.

„Din moment ce nu putem fi alături de voi live, în turneu, anul ăsta, vă invităm la Rock Falcon Studios, în Nashville, unde ne-am ocupat de noul nostru album, «The Bitter Truth», pentru o sesiune live foarte specială,” este declarația oficială a formației. Mai jos, poți urmări trailerul pentru eveniment, dar și interpretarea melodiei „Use My Voice”, extrasă de pe materialul ce va fi difuzat.

Într-un interviu acordat pentru cei de la Revolver în octombrie, despre care ți-am scris aici, solista Amy Lee a declarat că noul album este aproape gata, cu numai două melodii incomplete, chiar dacă data de lansare nu a fost stabilită încă.

„Am abordat asta destul de diferit, din moment ce am lansat câte un single la vreo două luni. Intenționam să facem asta încă de la început, însă acum suntem într-o situație diferită în care suntem nevoiți să procedăm așa. Vreau să trăiesc mai mult în prezent când vine vorba de muzica noastră, în loc să termin toate cântecele, mergând apoi la studio și terminând toată treaba odată,” a mărturisit ea.

Foto: Instagram, Evanescence, Graham Fielder