Rock News

Mastodon au revenit în studio

Cu peste treizeci de piese compuse deja, americanii au început, în sfârșit, munca de studio pentru noul album.

Americanii de la Mastodon au revenit în studio, după cum relatează Heavy Consequence, cu peste treizeci de piese deja compuse. După cum ți-am scris și aici, toboșarul Brann Dailor nu a ezitat să ne explice asupra căror subiecte s-au concentrat el și colegii săi de trupă în timpul sesiunilor de creație pentru noul disc. Tema principală a albumului, a povestit el pentru Revolver, este moartea managerului trupei, Nick John, în 2018.

„Bineînțeles, va fi o reprezentare fantastică pentru a masca adevărata emoție a situației, dar probabil se va concentra în jurul lui Nick John pentru că era prietenul nostru și l-am pierdut și nu merită mai puțin decât un album întreg de material care să se lege de moartea lui,” a declarat Dailor.

Pe lângă asta, și pandemia va avea un loc de cinste pe muzica nouă.

Până să ne putem bucura de un album nou din partea muzicienilor, ne putem delecta cu o serie de cinci piese interpretare de artiști vinerea trecută, în cadrul festivalului virtual Adult Swim. Muzicienii au ales să cânte piesele „Asleep in the Deep”, „Thickening”, „Steambreather”, „The Motherload” și „Blood and Thunder”.

Foto: Instagram, Mastodon