Rock News

Slipknot au organizat un festival online pentru formații mai puțin cunoscute

Festivalul „Pulse Of The Maggots” va avea loc la sfârșitul săptămânii, urmând ca publicul să se poată bucura de muzica a douăzeci de trupe.

Având în vedere că cea mai mare parte a activității muzicale s-a mutat în mediul online, nu ne mai miră să aflăm că Slipknot și-au organizat propriul festival (pe internet) pentru vinerea asta. Chiar și așa, vestea vine însoțită de un element de surpriză, după cum ne atrag atenția cei de la Metal Injection.

Festivalul „Pulse Of The Maggots” nu intenționează să se piardă printre numeroasele evenimente planificate sub umbrela Knotfest, ci strălucește datorită inițiativei din spatele lineupului. Concertul planificat are ca scop promovarea unor formații noi, fresh, mai puțin cunoscute, precum Hacktivist, Year Of The Knife, Thrown Into Exile, Tallah și multe altele.

Festivalul va fi difuzat gratuit pe site-ul oficial al Slipknot, Knotfest.com, însă internauții vor avea posibilitatea să contribuie și la strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă. O parte din veniturile obținute de pe urma vânzării tricoului creat special pentru eveniment va ajunge în conturile organizației MusiCares.

Iată lista completă de trupe care vor urca pe scena virtuală:

  1. Hacktivist
  2. October Ends
  3. Prxjek
  4. Cerberus
  5. Orbit Culture
  6. Tallah
  7. Demotional
  8. Vended
  9. Scarlet
  10. Year Of The Knife
  11. Introtyl
  12. Wargasm
  13. Diamond Construct
  14. Vctms
  15. Death Blooms
  16. Death Tour
  17. Thrown Into Exile
  18. Once Awake
  19. 156/Silence
  20. I Revolt

Foto: Instagram, Slipknot