Rock News

Slipknot lucrează deja la material nou

Percuționistul Shawn Crahan povestește că formația s-a adunat pentru a compune, iar lipsa presiunii face lucrurile foarte distractive.

Deși au lansat cel mai recent album de studio acum puțin peste un an, muzicienii de la Slipknot deja se ocupă de material nou, relatează publicația Loudwire. Pe de altă parte, nici nu e de mirare – americanii au fost nevoiți să își anuleze toate spectacolele planificate pentru anul ăsta din cauza pandemiei.

Într-un clip postat de trupă, percuționistul Shawn Crahan a mărturisit că „din moment ce toată lumea a luat o pauză destul de lungă, ne-am gândit să utilizăm (timpul ăsta) pentru a ne aduna să facem ceea ce probabil facem noi cel mai bine, să scriem muzică”.

Crahan povestește și că ultima săptămână a fost petrecută de formație numai în activități plăcute – compus de melodii și mâncat. „A fost plăcut pentru că nu suntem sub presiune,” mărturisește el. „Nu e ca și când suntem obligați să o facem. O facem pentru că asta ne dorim. Și a fost o binecuvântare pentru că plictiseala se poate instala. Și știu că noi, cu toții din jurul globului, înnebunim, așa că suntem foarte norocoși să putem fi împreună și să facem ce iubim cel mai mult,” mai spune Shawn.

Din păcate, The Clown susține că nu ne poate oferi mai multe detalii despre direcția versurilor deoarece nu are idee cum va aborda solistul Corey Taylor problema. „Nu prea am idee pe ce drum o va apuca sau ce informații vrea să împărtășească,” declară toboșarul. „Nu sunt sigur. Nu am ajuns încă acolo,” continuă el.

„We Are Not Your Kind”, cel mai recent album semnat Slipknot, a apărut pe piață în luna august a anului trecut. Din păcate, concertul planificat în București a fost amânat, urmând ca, în viitorul apropiat, să aflăm data concretă pentru care a fost reprogramat.

Foto: Instagram, Slipknot