Rock News

Jordan Fish (Bring Me The Horizon): Nu există o direcție clară pentru următoarele EP-uri din seria „Post Human”

„Cred că Oli (n.r. Sykes) are niște idei convenționale despre ce fel de atmosferă vrea să transmită și o parte a ideii ăsteia este că putem să fim reactivi,” declară muzicianul.

După cum au spus băieții de la BMTH în repetate rânduri, în numeroase interviuri, proiectul „Post Human” este împărțit în mai multe EP-uri - patru la număr. Pe primul, „Post Human: Survival Horror”, avem ocazia sa îl ascultăm încă de săptămâna trecută, iar colaborările incluse (cu Amy Lee, YUNGBLUD, Nova Twins și Babymetal) ne-au înseninat zilele. Cu toate astea, abia așteptăm să vedem ce urmează. Din fericire, publicația Wall Of Sound a avut grijă să pună și întrebarea asta în interviul cu băieții de la BMTH.

Important de reținut este că materialul este compus pe parcurs, motiv pentru care Jordan Fish mărturisește că nu are nici cea mai vagă idee cum vor suna celelalte trei părți.

„Cred că Oli (n.r. Sykes) are niște idei convenționale despre ce fel de atmosferă vrea să transmită și o parte a ideii ăsteia este că putem să fim reactivi,” declară muzicianul. „Cred că vor fi diferite, toate vor fi diferite, dar, știi, o să vedem ce este bine-primit și vom folosi asta ca platformă de lansare pentru a intra în următorul disc, iar apoi vom vedea cum vrem să îl abordăm pe următorul,” continuă artistul.

Lee Malia nu poate decât să își susțină colegul de trupă: „Pentru că facem lucrurile așa, avem posibilitatea să adaptăm (n.r. materialul) la ceea ce simțim,” spune el.

„Post Human: Survival Horror” a ajuns să fie mai mult un LP decât EP-ul promis inițial, însă asta este departe de a ne deranja. Discul ce conține nouă piese a ajuns la urechile fanilor pe data de 30 octombrie.

Foto: Instagram, Bring Me The Horizon