Rock News

Rob Halford: "Aș vrea să pot cânta „Painkiller” așa cum o făceam în '91"

În timpul unei apariții intr-un episod recent al podcast-ului „Let There Be Talk” al lui Dean Delray, Rob Halford a vorbit de calitatile vocale trecute si prezente, pornind de la intrebarea realizatorului dacă face vreo încălzire înainte de live-urile cu Judas Priest.

"Ies pur și simplu și o fac. Și cum fac asta de 50 de ani, chiar trebuie să-mi protejez vocea; trebuie să mă asigur că ramane puternica. Pentru că atunci când bei, acesta este cel mai rău lucru pentru vocea ta, mai ales când ai un spectacol. Cum naiba am reușit să tin toate acele concerte [înainte de a ma lasa de bautura]?Ț

„Da, folosesc aceste corzi vocale de 50 de ani și încerc să profit la maximum de ele”, a continuat el. „A trebuit să fac câteva ajustări. Aș vrea să pot cânta „Painkiller ” așa cum o făceam în '91, dar nu pot".

Ultimele comentarii ale lui Halford sunt o reafirmare a celor de acum șase ani, cand, in timpul unui inteviu, a vorbit de capacitățile sale vocale diminuate:

„Mă frustrez și recunosc sincer că mi-aș dori să pot face lucrurile pe care le faceam când puneam pe hartie melodiile în 1974 sau 1975, dar asta este pur si simplu ridicol”, spunea el la acea vreme. "Nu cred că vreun solist poate reface acele momente. Asa ca mergi și faci tot ce poți!"