Rock News

Maynard James Keenan ne sfătuiește să luăm în serios situația cu noul coronavirus

Având în vedere că el a fost deja infectat cu COVID-19 și a rămas cu probleme medicale chiar și după vindecare, Keenan ne sfătuiește, deși nu consideră că va fi ascultat, să luăm în serios pandemia.

După cum ți-am scris acum ceva timp, solistul Maynard James Keenan a dezvăluit pentru fani că a avut ghinionul de a se infecta cu noul coronavirus pe la începutul pandemiei. Deși s-a vindecat între timp, artistul a mărturisit și că a rămas cu probleme la plămâni de pe urma bolii. Într-un interviu acordat pentru Heavy Consequence, Keenan a mărturisit că recomandarea sa ar fi ca oamenii să ia treaba asta în serios, chiar dacă nu își face mari speranțe că o să fie ascultat.

„Există o logică atașată ideii de a avea grijă unul de celălalt,” a declarat el, deși a recunoscut că are mai multe nedumeriri decât răspunsuri concrete legat de cum funcționează asta. „[…] Dar ideea de a ne izola temporar și a respecta cu adevărat izolarea, pare că asta ar fi funcționat”.

Din păcate, spune Maynard, oamenii tind să fie aroganți. „Știam prin ce am trecut și știu prin ce încă mai trec, așa că aș recomanda să luați asta în serios, dar am senzația că nu o să mă asculte nimeni. Va fi, pur și simplu o declarație politică, polarizantă, așa că nu are sens. În cazul ăsta, o să îmi fac probleme în legătură cu modul în care să îmi păstrez familia și prietenii în siguranță,” continuă artistul.

Una dintre formațiile lui Keenan, Tool, a anulat toate concertele pentru anul acesta. Asta nu l-a oprit, însă, pe artist din activitate. Maynard și-a dedicat timpul colaborării cu colegii de la Puscifer, alături de care a creat discul „Existential Reckoning”.

Foto: Instagram, Jim Louvau