Rock News

David Coverdale vrea să reediteze LP-ul din 1993 cu Jimmy Page

Într-un nou interviu acordat eonmusic, David Coverdale a dezvăluit că speră să reediteze albumul din 1993 alături de chitaristul Led Zeppelin, Jimmy Page. Aceasta, pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare a LP-ului, în 2023. De asemenea, el a discutat cu Page despre planurile sale acum câteva săptămâni.

Coverdale a spus că ar putea include „niște surprize frumoase”. "Vom avea albumul original remasterizat și avem o grămadă de melodii pe care nu le-am lansat, iar eu am înregistrat majoritatea sesiunilor de compozitie si inregistrari [...] deci, există o cantitate mare de conținut. ”

Unul dintre lucrurile pe care i le-a sugerat lui Page este realizarea a două noi versiuni ale discului - un mix facut de Jimmy Page și unul al sau.

Coverdale a descris relația sa cu Page ca fiind „grozavă” și și-a adus aminte: „Avocații erau furioși; au crezut că vor câștiga o grămadă de bani pentru a negocia un lucru și altul. Dar eu și Jimmy ne-am întâlnit la New York, ne-am dat mâna și am spus: 50/ 50. Și am făcut asta ca Lennon/ McCartney, dar fără amărăciune! [rade]. "

Foto: Getty Images/ Guliver.