Rock News

Simple Creatures (Mark Hoppus, Alex Gaskarth) nu se retrag din industria muzicală

Deși ne-a oferit speranță pentru viitor, solistul Alex Gaskarth a mărturisit că nu are nici cea mai vagă idee când vom auzi muzică nouă din partea grupului.

În 2019, doi dintre muzicienii noștri preferați au decis să își unească forțele pentru a aduce la viață un nou proiect – Simple Creatures. Cu două EP-uri deja lansate, grupul format de Mark Hoppus (blink-182) și Alex Gaskarth (All Time Low) părea să fie pe val, însă anul ăsta nu am mai auzit nimic despre activitatea lor.

După cum ne atrag atenția cei de la Alternative Press, conform unei preluări de pe Loudwire Nights, solistul Alex Gaskarth a anunțat că Simple Creatures își va continua, cu siguranță, activitatea. „Cu siguranță va exista mai multă muzică și mai mult material Simple Creatures,” a declarat Alex. „Aveam o grămadă de planuri, aveam muzică de care ne ocupam. Apoi COVID-ul ne-a lovit și e evident că ne-a afectat anul și a trebuit să ne schimbăm planurile,” a continuat artistul.

Deși ne-a oferit speranță pentru viitor, Gaskarth a mărturisit că nu are nici cea mai vagă idee când vom auzi muzică nouă din partea grupului. „Cam trebuie să găsim momentul ăla în care ne putem aduna într-un studio că butonăm câteva piese și să vedem în ce direcție ne îndreptăm de acolo,” a afirmat el.

Chiar și așa, fanii nu au fost privați de muzică din partea celor doi artiști. Gaskarth a lansat, alături de formația sa principală, All Time Low, albumul „Wake Up, Sunshine”, în aprilie. La rândul său, Hoppus a lansat piesa „Quarantine” alături de blink-182, lucrând acum la noul album al trupei.

Foto: Instagram, Simple Creatures