Rock News

Miley Cyrus: Iată cum sună melodia „Just Breathe” (Pearl Jam) cântată de artistă

Versiunea artistei a fost aprobată oficial de americanii de la Pearl Jam, care au oferit, și ei, un share pe pagina oficială de Twitter a trupei.

Deja nu ne mai surprinde faptul că Miley Cyrus adoptă în repertoriul propriu piese rock și metal apreciate în toate colțurile lumii. De data asta, după cum relatează publicația Kerrang!, solista a interpretat un cover al melodiei „Just Breathe”, semnată Pearl Jam. Artista a cântat această melodie în cadrul evenimentului „MTV Unplugged Presents: Backyard Sessions”, înregistrarea oficială putând fi vizionată mai jos.

Cântăreața are planuri mari pentru viitor – Miley a anunțat deja că va lansa un album de coveruri după Metallica, iar noul său album original îl va avea pe lista de colaboratori și pe legendarul Billy Idol.

Încercările trecute de a adapta piese de bază ale rockului o recomandă, oricum, pe Miley pentru proiectele pe care și le-a propus. Până acum, artista a reușit să interpreteze fără efort coveruri după melodii precum „Nothing Else Matters” (Metallica), „Head Like A Hole” (Nine Inch Nails), „Say Hello 2 Heaven” (Temple Of The Dog), „Wish You Were Here” și „Comfortably Numb” (Pink Floyd).