Rock News

Bring Me The Horizon au revenit cu singleul „Teardrops”

Albumul de pe care este extrasă melodia, „Post Human: Survival Horror”, va apărea pe piață vinerea asta.

Vinerea asta ne va aduce un nou EP din partea englezilor de la Bring Me The Horizon, însă muzicienii au decis să nu își țină fanii în suspans chiar până atunci. Pe cale de consecință, după cum ne atrage atenția publicația Heavy Consequence, muzicienii au mai împărtășit cu noi o piesă de pe albumul „Post Human: Survival Horror”. Mai jos, te poți bucura de singleul „Teardrops”, acesta fiind însoțit de un videoclip la fel de ciudat ca cele cu care BMTH ne-au obișnuit în ultima vreme.

„Teardrops” este deja al patrulea cântec extras de pe „Post Human: Survival Horror” pe care avem ocazia să îl ascultăm. Până acum, piesele care ne-au indicat o oarecare direcție a materialului sunt „Ludens”, „Parasite Eve” și „Obey” (feat. YUNGBLUD).

Deși celelalte trei single-uri au beneficiat de recenzii pozitive din partea fanilor, Sykes a declarat într-un comunicat de presă că „Teardrops” este melodia lui preferată de pe noul EP. „Sunt atât de entuziasmat să lansez singleul ăsta, lasă impresia unei piese clasice Bring Me The Horizon, fără să sune a ceva ce am mai fi făcut înainte. Simt că «Teardrops» reprezintă cel mai bun rezultat de până acum al muncii noastre, din punct de vedere muzical și liric, ca întreg,” continuă artistul.

„Post Human: Survival Horror” poate fi comandat în avans de aici.

Foto: Instagram, Bring Me The Horizon