Rock News

Shavo Odadjian este optimist în legătură cu revenirea System Of A Down

Chiar și așa, muzicianul spune că optimismul său nu reflectă vreun plan concret. „Da, frate, sunt optimist în legătură cu multe lucruri. Asta nu înseamnă că se va întâmpla,” declară el.

Nerăbdarea fanilor în legătură cu o posibilă apariție a noului album System Of A Down este deja bine-cunoscută pe scena rock, iar Shavo Odadjian a mărturisit, din nou, că este optimist legat de asta. Chiar și așa, într-un interviu acordat pentru podcastul „Striking A Chord” și preluat de Blabbermouth, muzicianul a completat că asta nu înseamnă neapărat că visele fanilor vor deveni realitate.

„Iubesc System. Îi iubesc pe băieți,” a mărturisit Odadjian. „Sunt prietenii mei, mai mult decât orice altceva. […] Nu s-a întâmplat nimic atât de teribil încât să nu mai putem face vreodată muzică împreună. De asta sunt mereu optimist,” completează el, „și de fiecare dată când spun asta, devine știre. […] Da, frate, sunt optimist în legătură cu multe lucruri. Asta nu înseamnă că se va întâmpla. Dar motivul pentru care sunt optimist este pentru că nu s-a întâmplat niciun lucru care să nu poată fi remediat”.

Singura problemă majoră, spune Shavo, este faptul că băieții nu se pot înțelege în legătură cu direcția noului material. „Dacă am putea, pur și simplu, să ne înțelegem. Dacă oamenii nu ar fi atât de fixați în ideile lor. Ar fi drăguț să facă un pas în spate și să spună «Știi ce, hai să o facem. Și o să te ascult dacă tu o să mă asculți» în loc să fie ceva de genul «Cred că trebuie să fie așa», «Cred că trebuie să fie pe dincolo»,” se plânge el.

Având în vedere problema asta, Odadjian nu a ezitat să se alăture unui alt grup muzical, North Kingsley, alături de care a lansat de curând EP-ul „Vol. 1”.

Foto: Instagram, Shavo Odadjian