Rock News

Slipknot au scos la vânzare măștile din era „We Are Not Your Kind”

Prețurile pentru o mască variază între 35 și 55 de dolari americani, fanii fiind astfel scutiți de proiecte de creație a măștilor în propria sufragerie.

Pentru toți fanii Slipknot, avem vești excepționale – mai ales că se apropie sărbătoarea de Halloween. Dacă ți-ai dorit vreodată să te costumezi într-unul dintre personajele create de muzicienii de la Slipknot, Kerrang! ne atrage atenția că nu mai este doar un vis sau un proiect DIY pe care să îl amâni la nesfârșit. Americanii au scos la vânzare seria de măști adoptate odată cu lansarea albumului „We Are Not Your Kind”.

Prețurile pentru măști variază, una dintre ele fiind evaluată la o valoare între 35 și 55 de dolari americani. Printre cele mai scumpe măști se numără cea purtată de solistul Corey Taylor (40 de dolari) și cea a keyboardistului Craig Jones (55 de dolari). Pentru 35 de dolari, mai poți alege dintre măștile percuționistului Shawn Crahan, chitaristului Jim Root, DJ-ului Sid Wilson, chitaristului Mick Thomson, toboșarului Jay Weinberg, percuționistului Michael Pfaff și basistului Alessandro Venturella.

Dacă te bate gândul să faci vreo achiziție, o comandă poate fi plasată pe site-ul oficial al americanilor.

„We Are Not Your Kind”, cel de-al șaselea album de studio al americanilor de la Slipknot, a apărut pe piață în luna august a anului trecut. În vederea promovării materialului, au fost lansate patru single-uri, fiecare luptându-se pentru prima poziție în clasamentele personale ale fanilor – „Unsainted”, „Solway Firth”, „Birth of the Cruel” și „Nero Forte”. Albumul a ajuns, și el, pe prima poziție a clasamentului Billboard 200.

Foto: Instagram, Slipknot